Ingredients:
-
1 ceba
grossa per hom
-
1 tallada
de rap per hom. Depèn de la gana, però podem comptar uns 200 gr. de
peix sense pell ni espines.
-
1 all.
-
1
cullerada de conyac.
-
3-4
cullerades d'oli, sal, pebre bo i pebre bord dols.
-
1 fulla
de llorer.
|
Com fer-ho:
-
Tallam la
ceba a tires fines, de per llarg.
-
Sofregim
l'all dins una pella on hi haurem posat 2 cullerades d'oli.
-
Hi afegim
la ceba , que vagi amollant i agafant color,
-
Dins la
ceba hi posam el llorer, la sal el pebre bo i una culleradeta de
pebre bord, i ho anam remenant tot fins que la ceba quedi ben blana
i rossa.
-
A part,
dins una pella amb l'oli que queda, hi coem el rap, que quedi poc
fet.
-
El ruixam
amb conyac i l'encenem.
-
Mesclam
el rap amb la ceba i ho deixam coure tot junt uns 5 minuts.
|