Rap amb ceba

 

 

 

 

Ingredients:

 

 

  • 1 ceba grossa per hom

  • 1 tallada de rap per hom. Depèn de la gana, però podem comptar uns 200 gr. de peix sense pell ni espines.

  • 1 all.

  • 1 cullerada de conyac.

  • 3-4 cullerades d'oli, sal, pebre bo i pebre bord dols.

  • 1 fulla de llorer.

 

Com fer-ho:

  • Tallam la ceba a tires fines, de per llarg.

  • Sofregim l'all dins una pella on hi haurem posat 2 cullerades d'oli.

  • Hi afegim la ceba , que vagi amollant i agafant color,

  • Dins la ceba hi posam el llorer, la sal el pebre bo i una culleradeta de pebre bord, i ho anam remenant tot fins que la ceba quedi ben blana i rossa.  

  • A part, dins una pella amb l'oli que queda, hi coem el rap, que quedi poc fet.

  • El ruixam amb conyac i l'encenem.

  • Mesclam el rap amb la ceba i ho deixam coure tot junt uns 5 minuts.

 

Ja ho podem  servir!!!